Tuesday, September 15, 2009

maybe buat comeback??

dh lama aku xcuci daki kaki aku ni..tp pala otak dh xleh pkr sgt bab2 menulis ni..pala otak dok pikir zaman2 byk tdo berbantalkn pehe jantan2 sasa je mase dl..zaman tu otak aku ligat menulis..sambil menulis ada org buat kn nescafe..tarik sket sempoerna dalam.hembus kasi bentuk O..mmg solid.xde tandingan..

dh nak raya.gampang ape nk raya duit xde.nk isi minyak blk KL pn kne guna skil jahat.srh shin chan cr tongkat.aku sauk spek oakley aku yg dh patah sbb jatuh dkt site aritu.mcm shitto..pastu kitorg g wisma kailan ikan masin.aku srh shin chan pgg tgn aku..die heret aku mcm org buta p table ke table.nmpk mcm bodoh.tp keje tu solid.pendapatan lebih mantop dr keje mbe yg siap OT sepanjang bulan...amacam mbe?ade ati nk fight?

itu hari aku g kuala nerang..ade keje.sadis x sadis tmpt tu,ape jadah lembu bleh lpk dkt pasar ramadhan??aku nk bl air tebu die bleh potong Q aku..itu time ati aku mmg membara abis a..tp nk mara,bahaya.tanduk dia besar n tajam.aku report dkt lan beruk,die ckp tu lumrah..ni bkn rakyat d dahulukn...ni lembu d dahulukn..dh a nk g sane pn aku naik rakit.pastu ade buaya ajak fight sape smp dulu..dasar xpose punye buaya..mana aku ade kederat nk dayung rakit lelaju.maya karin aku pn MC aritu..kalo x leh je aku tunggang duyung cun tu kasi full gear laju sket.tp aku xde a nk pkai duyun namimi.haiishh..

ptg ni aku bajet nk g cr baju raya..aku bajet nk setting mcm roy azman raya ni..kasi nmpk romeo sket..bulu dada xleh fight shin chan yg bulu dada sentiasa trkelua dr butang baju..haram.kasi trim a.anis tgk mesti mrh..nnt die sound xmenghormati bulu dada plak..



2 comments:

cik3i said...

cam bangang comeback hg!!
apaaa??? duyun namimi?? giler bangang~ hahaha

so, amacam? berapa pendapatan hg dpt? bley sapot chillis blk ry nnt?? :p

Md Zaini Zulkufli said...

celah mana plak mai lembu tuh..ang buat cerita nih..aku p sana ok ja..hahaha